Rum & frukost

 

Stall Stråtjära är en levande lantgård som erbjuder B&B i mysig miljö. Du vaknar till hemtrevliga ljud från gårdens alla djur, och när du drar upp rullgardinen blickar du ut över ängen där hästarna betar. Mer fridfullt än så här kan det knappast bli!

De fyra rummen ligger en trappa upp. ovanpå gårdens café och stall. Vi har två tvåbädds-,  och två stycken fyrbäddsrum. Det finns två stycken gemensamma badrum med dusch och toalett. I direkt anslutning till rummen finns ett allrum att nyttjas gemensamt av gårdens gäster.  Det finns ett litet pentry med rinnande vatten, kylskåp, micro och vattenkokare. Här serveras även frukosten som ingår i rumspriset.
I priset ingår lakan, handduk och städning vid avresa.

För den som önskar boka lunch eller middag finns möjlighet till det.

Ta tillfället att boka en ridlektion eller kanske en turridning på gårdens hästar! Eller bara lär mer om, och umgås med, gårdens alla djur av svenska lantraser såsom Hälsingefår, Svensk gul anka, Hedemorahöns, Gotlandskaniner och Nordsvenska hästar.  Under taknocken kuttrar gårdens brevduvor! Vill du uppleva mer vilda djur så ligger Ockelbo Älgpark bara 3 mil bort.

För den som har andra intressen finns närhet till fina badsjöar och fiskevatten. Till närmaste golfbana är det endast 1,5 mil och till Söderhamns skärgård  2 mil.

Med bil;
I Stråtjära vid väg 83.
En mil från E4 Tönnebro eller 4 mil från Bollnäs.
Skyltat från väg 83 ca 500 meter.

Med buss;
500 meter från Härjedalingens busshållplats i Stråtjära.
2,5 timmars resa från Stockholm.

Med tåg;
X-tåget till Holmsveden och där byte till  linjebuss 64 för ca 10 minuters vidare resa till Stråtjära.
Alternativt att vi kan hämta på stationen efter överenskommelse.

Pris: enkelrum 600 kr/natt, dubbelrum 800 kr/natt  inkl frukost, lakan och handduk.

Bokning: Ring för bokning och mer information tel. 070-7692764.