Rum & frukost

Stall Stråtjära är en levande lantgård som erbjuder B&B i mysig miljö. Du vaknar till hemtrevliga ljud från gårdens alla djur, och när du drar upp rullgardinen blickar du ut över ängen där hästarna betar. Mer fridfullt än så här kan det knappast bli!

De fyra rummen ligger en trappa upp, ovanpå gårdens café och stall. Vi har tre tvåbäddsrum och ett fyrbäddsrum. Det går även att boka ett familjerum med dörr mellan två stycket tvåbäddsrum. Det finns två gemensamma badrum med dusch och toalett. I direkt anslutning till rummen finns ett allrum att nyttjas gemensamt av gårdens gäster.  Det finns ett litet pentry med möjligheter för enklare matlagning. Om du önskar kan du få din frukost serverad här, eller nere i cafeterian.

I priset ingår lakan, handduk och städning vid avresa.

För den som önskar boka lunch eller middag finns möjlighet till det. Kanske vill ni även ta tillfället att boka en ridlektion eller kanske en turridning på gårdens hästar! Eller bara lära mer om, och umgås med, gårdens alla djur av svenska lantraser.

För den som har andra intressen finns närhet till fina badsjöar och fiskevatten. Vi hyr ut cyklar, båt, kanor och fiskeutrustning. Till närmaste golfbana är det endast 1,5 mil och till Söderhamns skärgård  2 mil.

Resan till Stall Stråtjära 

Med bil;
Stråtjära vid väg 83.
En mil från E4 Tönnebro eller 4 mil från Bollnäs.
Skyltat från väg 83 ca 500 meter.

Med buss;
500 meter från Härjedalingens busshållplats i Stråtjära.
2,5 timmars resa från Stockholm.

Med tåg;
X-tåget till Holmsveden och där byte till  linjebuss 64 för ca 10 minuters vidare resa till Stråtjära.
Alternativt att vi kan hämta på stationen efter överenskommelse.

Pris: enkelrum 600 kr/natt, dubbelrum 850 kr/natt  inklusive frukost, lakan och handduk.

Ring för bokning och mer information tel. 070-769 27 64.